„Активиа“ отправя предизвикателство за 2015 г.

30.01.2015

9 януари 2015 г., София. През м. януари стартира новата национална потребителска промоция на „Данон“ – „Активиа Предизвикателство“. Тя дава възможност на потребителите да опитат от продуктите на „Активиа“ за две седмици, а в случай,че са недоволни да получат парите си обратно.

Промоцията „Активиа Предизвикателство“ ще продължи до 8-и март, Деня на жената. Целта е дамите да бъдат стимулирни за едно по- активно начало на своята година, което ще им донесе увереност да се справят с ежедневните предизвикателства, защото „Когато коремът ти се усмихва, усмихваш се и ти“.

В новата промоция може да участва всеки, който е закупил 14 продукта с марката „Активиа“ и е изпълнил стъпките за регистрация и участие съгласно правилата на промоцията. Те могат да бъдат открити на www.activia.bg.

За пореден път „Активиа“ стартира инициатива, която цели да създаде навик у потребителите за балансирано хранене и водене на здравословен начин на живот, като представя ползите и положителното влияние на качествените млечни храни върху самите тях.

„Активиа“ от „Данон“ е свеж млечен продукт с мек вкус, който освен двете млечно-кисели бактерии – лактобацилус булгарикус и стрептококус термофилус, съдържа и бактерията Bifidus ActiRegularis.

За „Активиа“

 

С присъствие в над 70 държави на всички 5 континента „Активиа“ е най-известната марка свежи млечни продукти, предлагана от Danone Dairy от 1987 г. Тя съдържа уникална комбинация от бактерии, подбрани от експертите на „Данон“, включително Bifidus ActiRegularis (повече от 4 милиарда Bifidus Actiregularis могат да бъдат открити на порция от 125 г).

Key visual_8_corrected_final_print_48x69