Данон работни места

Мисията възможна – как да бъдеш перфектният кандидат за работа

01.10.2013

На 3 октомври HR специалисти от водещи компании ще споделят със студенти своята гледна точка


         MISSION POSSIBLE: Първи стаж и работа“ – това е събитие, на което HR специалисти ще споделят своята гледна точка за подготовка, поведение и очаквания, които имат те към студентите. Сред участниците ще бъдат практици в областта на човешките ресурси от водещи компании като CallPoint, Hewlett-Packard, Danone и JobTiger.
Идеята е да се повдигнат важни въпроси като проучване на избран работодател, подготовка за кандидатстване, създаване на първо впечатление, как да се съчетае университетът с практиката, как да се задържиш на дадена позиция.

Подобни теми са засягани често като обучения и публикации, но в случая на ценното, добавената стойност за студентите е личният oпит, който HR специалистите ще споделят, както и директната комуникация с тях. В основата на Mission Possible: Първи стаж и работа“  като събитие е именно възможността да се получи дискусия между професионалистите и младите, трупащи тепърва опит, кандидати за работа в България.
Събитието се организира от AIESEC, Локална секция Софийски университет. Представители от националния комитет на организацията също ще се включат като участници, като източник на опит и добри практики в областта на човешките ресурси.

AIESEC е най-голямата студентска организация в света, която предоставя на младите хора възможности за развитие на своя лидерски потенциал и стажантски програми в над 113 държави. Освен това AIESEC организира социални проекти  и бизнес инициативи от различен мащаб.
За повече информация: www.su.aiesec.bg