Activia Shakira

Активиа и Шакира в новата кампания „Осмели се да се чувстваш добре“

16.03.2014

Данон обявява международно партньорство на Активиа със суперзвездата Шакира за новата кампания „Осмели се да се чувстваш добре“

Днес България става свидетел на ексклузивното партньорство между Активиа и световноизвестната певица Шакира, като звездата ще подкрепя новата кампания на марката – „Осмели се да се чувстваш добре“. Международното сътрудничество има за цел да предаде посланието на Активиа – „Да се чувстваш добре идва отвътре“, чрез нов креативен подход, използвайки танците, като израз на начина, по който се чувстваш. Защото, когато коремчето ти се усмихва, се усмихваш и ти.

Действието в новата телевизионна реклама, заснета в Барселона, се развива в приказна гора и показва покритата със звезден прах Шакира, която, танцувайки, изразява колко добре се чувства отвътре. Певицата коментира: „Вярвам, че грижата за здравето е ключът към личното благоденствие, а танцът е един от начините да изразя това усещане, че се чувствам добре отвътре и отвън“.

Новата песен на Шакира – „Dare“ (La la la), е част от новия й албум, озаглавен „Shakira“ и представлява саундтракът към рекламата. Албумът ще бъде пуснат на пазара на 25 март 2014 г. Създадена от Vinizius Young & Rubicam Barcelona, рекламата формира основата на първата международна комуникационна кампания на „Активиа“, която ще стартира на 16 март 2014 г. в повече от 50 държави по целия свят. Ръководител на продукцията е прочутият режисьор и фотограф Jaume de Laiguana, а екипът, който стои зад рекламата, включва още носителя на награда Оскар – арт директора Eugenio Caballero, както и носителя на няколко награди Javier Aguirresarobe.

„Няма по-подходяща личност от Шакира, която да покаже колко важно е да се чувстваш добре отвътре. Тя е най-добрият пример, че това да се чувстваш добре отвътре е особено важно за нейната изява като световноизвестен изпълнител“, заяви Цветелина Георгиева, Мениджър Комуникации на Данон.

 За повече информация за кампанията, включително сцените зад кадър от рекламата (които ще бъдат достъпни на 14 март 2014 г.) и телевизионната реклама, която стартира на 16 март 2014 г., моля, посетете: www.activia.com – активен от 16 март 2014 г.

Страница на „Aктивиа“ във Facebook:

https://www.facebook.com/activia.bulgaria

Страница на Активиа в YouTube

http://www.youtube.com/user/activiabg

За Шакира

По време на своята кариера колумбийската певица и авторка на текстове за песни, носителка на награди Грами – Шакира, е продала повече от 60 милиона копия в световен мащаб и е спечелила много награди, сред които 2 Грами, 8 награди Грами за латино музика, 4 отличия от Световните музикални награди, 3 от Американските музикални награди и 5 музикални награди Billboard. Тя е единственият изпълнител от Южна Америка, който е достигал песен № 1 в класациите в САЩ, а 4 нейни парчета са сред Топ 20 на най-продаваните хитове за последното десетилетие.

На 18-годишна възраст тя основава хуманитарна фондация за оказване на помощ на деца – Pies Descalzos (в превод „Боси крака“). Организацията подпомага образованието и изхранването на над 6 хиляди бедни деца в Колумбия и продължава да разраства дейността си и в други страни, включително наскоро представени проекти в Хаити и Южна Африка. През месец октомври 2011 г. Шакира е обявена за член на Президентската комисия за повишаване образователното ниво на испаноезичното население в САЩ към Администрацията на президента Барак Обама.

Шакира е била треньор в 4-тото издание  на „The Voice“, хитово риалити състезание на телевизия NBC, което търси най-добрия глас на Америка. Тя ще се завърне в шоуто за неговия 6-ти сезон. Новият албум на Шакира излиза на 25 март.

За дивизията Свежи млечни продукти на Данон

Най-голямата бизнес дивизия на Данон е световен лидер при свежите млечни продукти, свежите млечни продукти с пробиотици и други специализирани продукти. Първите стъпки на дивизията могат да бъдат проследени още през 1919 г. в Барселона с продажбата на първите кисели млека от Даниел Карасо. Днес дивизията изпълнява мисията на Данон да осигурява здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора: тя предлага голям набор от вкусни и хранителни свежи млечни продукти в повече от 70 държави по света.

Сред водещите за дивизията марки са млечно-киселите продукти с пробиотици (Activia, Actimel), детските млека (Danonino), функционалните храни (Danacol, Densia), киселите млека (млечно-киселите продукти), богати на протеини, и „гръцки“ тип млека (Oikos, Danio), носещите наслада марки (Danette, Fantasia), нискомаслените (нискокалорични) марки (Vitalinea, Taillefine, Ser) и представените под марката Данон натурални продукти или такива с плодове.

За Активиа

С присъствие в над 70 държави на всички 5 континента, Активиа е най-голямата марка свежи млечни продукти, представена от Млечната дивизия на Данон през 1987 г.

Активиа съдържа уникална комбинация от закваски, подбрани от експертите на Данон, включително ексклузивната Bifidus ActiRegularis (в една порция от 125 гр има повече от 4 млрд. бактерии от вида Bifidus ActiRegularis ). Млечно-киселите продукти с марката „Активиа“ са резултат от над 20 години научни изследвания. Множество клинични проучвания демонстрират, че Bifidus ActiRegularis оцелява при преминаването си през храносмилателната система и достига до чревната флора.

 

За повече информация, моля, свържете се с

M3 Communications Group, Inc. на телефон 02/818 70 10.