Данон партнира на инициативата Видео интервю

19.09.2013

Данон винаги е била иновативна компания и се е опитвала да развива както нови продукти, така и подходи в подбора и развитието на хората.

През 2013г. ние бяхме една от първите компании на българския пазар, която се възползва от най-новия метод за подбор посредством видео интервю. Това ни даде възможност да се „срещнем“ с двойно повече кандидати в сравнение с един стандартен конкурс и премахна физическите граници за хората, които живееха в чужбина и проявяваха интерес към позицията.

В следващите няколко седмици Данон България и нашият партньор Video recruit ви дават уникалният шанс да се видите през очите на интервюиращия, като запишете интервю със случайно подбрани въпроси. Данон България е само посланник на идеята и няма да има достъп до Вашия запис. Video recruit ще изпрати само на Вас линк към интервюто, което можете да изгледате сами или съвместно с професионалист или Ваш близък. Това ще Ви даде възможност да наблюдавате отстрани своите силни страни и области за развитие в представянето Ви по време на интервю, които може би не осъзнавате.

Пробно видео интервю можете да запишете тук https://jobposition.video-recruit.com/en/form/53393f?noCv=1