Група журналисти посетиха ферма „Агрива“ в гр. Брезник

18.06.2012

На 19.06.2012 г. група журналисти посетиха ферма „Агрива“, гр. Брезник – една от фермите, с които работим. Тя е един от най-младите, но в същото време и един от най-обещаващите и доверени партньори, от които „Данон Сердика“ изкупува първокачествено сурово мляко за своето производство.

Гостите научиха повече за това как работим с фермите, какво сме направили съвместно с тях през годините, как ги избираме. Нели Миланова – Мениджър отдел „Покупки и развитие на доставчици“ и Антон Басмаджиев – Мениджър „Качество на сурово млякото“ представиха безкомпромисните ни стандарти и изисквания за качество, хигиена и постоянен контрол, които са в основата на партньорството между Данон и фермите.

Вярна на каузата си да дарява здраве чрез храна на възможно най-много хора, Данон избира внимателно своите ферми-партньори, като за постигането на високите стандарти им помага с внедряването на разработвани от компанията на световно ниво успешни практики, иновации и ноу-хау.
Журналистите минаха по пътя на млякото във фермата като накрая опитаха и нашите продукти произведени от първокачествено българско краве мляко.