На закуска с Активиа

Уникално Активиа facebook предаване „На закуска с Активиа“

01.05.2013

От началото на май на страницата на Активиа във фейсбук се случва първото по рода си фейсбук предаване. В специален блог в три рубрики „Активиа Интервю“, „Активиа Съветник“ и „Активиа Стилиста“ разказваме за успешните жени, новите модни тенденции и подаряваме стилни подаръци.

fb1„Активиа Интервю“ са кратки видеа, в които успешни дами разказват за професиите си, за личния си живот, за баланса между тях, как поддържат форма и как започва всяка една тяхна сутрин.

„Активиа Интервю“ търси модерната, градска успешна жена, която ни заразява със своя талант и чар и ни вдъхновява да искаме повече.

 

Активиа Стилист

“Активиа Стилиста“ е съвместен проект с магазини Debenhams, в които отново във видео формат нашата Стилиста представя най-горещите модни тенденции и дава възможност на един участник да спечели стилна награда от  Debenhams. В рамките на две седмици феновете на станицата ни могат да дават предложения за подходящ моден ансамбъл към избран от Стилиста аксесоар, който отличеното предложение получава като награда.

 

fb3“Активиа Съветник“, както подсказва и името на рубриката, дава практични съвети и малки хитринки, как да се поддържаме във форма и с подръчни материали да направим нещата около нас по-цветни, красиви и свежи.