Новини

Аctivia представя новия си продукт – кисело мляко без добавена захар

13.11.2023

Аctivia представя новия си продукт – кисело мляко без добавена захар

Новият продукт на марката Аctivia преобразява представата за млечно-кисели продукти. Съчетавайки свежестта на плодове и чиа с милиарди пробиотични бактерии Bifidus Actiregularis, този продукт играе ключова роля за поддържане на равновесието в чревната флора.

Activia без добавена захар е резултат от стремежа на марката да отговори на нуждите на потребителите, търсещи балансирано и здравословно хранене. Този продукт не само съчетава ползите на киселото мляко, но и се фокусира върху намаляването на приема на захар, подпомагайки здравословния начин на живот. С този продукт Activia продължава да бъде символ на балансираната диета, съчетавайки вкус и здравословно хранене в едно. Activia без добавена захар предлага разнообразие от вкусове, включително манго, кокос и чиа, както и смокиня, круша и чиа.

Като част от компанията Danone, Activia се ангажира да популяризира балансираната диета като здравословен и природосъобразен начин на хранене. Популярен като един от най-иновативните брандове за свежи млечнокисели продукти у нас, Аctivia присъства на българския пазар с разнообразна селекция от вкусове в категориите натурална, плодова, пълнозърнеста, био, закуска и напитка.

За повече информация относно пълната гама продукти, посетете уебсайта на Activia и открийте своето ново любимо кисело мляко.

виж всички