Новини

Danonino стартира иновативна лятна кампания

03.07.2020

Danonino стартира иновативна лятна кампания

Брандът отново цели да направи игрите по-интересни като предизвика любознателността на децата, зареждайки ги с нови знания

Това лято Danonino насърчава детската любознателност с новата си иновативна лятна кампания – Открий животните, променящи цвета си с Дино! Този сезон всички промоционални опаковки на бранда ще включват колекция от уникални лъжички с животни, всяка от които променя цвета си при смяна на температурата. Те са с облика на 5 различни и интересни животни: морско конче, полярна лисица, хамелеон, октопод и тихоокенска дървесна жаба. Промоцията включва продуктите Danonino 4x50 г и Danonino 6x50 г във всички вкусови разновидности, както и специална лимитирина мултипак серия.

За да се насладят на любимото Danonino в по-различна форма, потребителите могат да използват цветните лъжички като стикове за сладолед. Нужно е само да ги поставят в млечния продукт и да го замразят за 4 часа, след което той е готов за консумация. С цел да се насърчи детската креативност, а и за да бъде летният десерт още по-уникален и изкушаващ, всеки потребител може да добави любим плод или дори ядки към своето Danonino преди да го замрази.

С кампанията си Danonino се стреми да стимулира откривателския дух на най-малките, да събуди любопитството им, разказвайки вълнуващи истории за животинския свят, както и да предложи още един нов и по-вълнуващ начин за консумация на продуктите през топлите месеци – замразен млечен десерт от Danonino. Продуктите на марката са не само вкусни и разнообразни, а и съдържат калций и витамин D, които са необходими за нормалния растеж и развитие на костите на децата.

„Нашата мисия винаги е била да предлагаме здравословни продукти, които помагат за балансираното и пълноценно хранене на цялото семейство. През годините сме реализирали и подкрепяли множество различни инициативи в тази насока и особено такива, свързани със създаването на здравословни навици у децата. Вярваме, че балансът е ключов във всички аспекти, затова с иновативните кампании на Danonino се стремим и да насърчим любопитството у най-малките, и да ги вдъхновим“ – сподели Даниела Узунова, Изпълнителен директор на „Данон Сердика“ АД.

виж всички