Новини

40 години Alpro - 40 години революция в храненето

07.10.2020

Тази година иновативната марка Alpro, която предлага храни и напитки на растителна основа (бадемови, соеви, оризови, овесени и др.), празнува 40 години на пазара. От своето създаване като местна компания, произвеждаща продукти за специфичните нужди на клиентите, брандът неизменно ... »

Изграждането на един по-добър свят зависи от всички нас

07.10.2020

Няма съмнение, че тази година изправи света пред едно изцяло ново глобално предизвикателство. Кризата, причинена от COVID-19,вече има отражение върху обществения живот и промени начина, по който оперира бизнесът. Справяйки се с нея, основните приоритети на Европа, а и ... »

Danonino стартира иновативна лятна кампания

03.07.2020

Брандът отново цели да направи игрите по-интересни като предизвика любознателността на децата, зареждайки ги с нови знания Това лято Danonino насърчава детската любознателност с новата си иновативна лятна кампания – Открий животните, променящи цвета си с Дино! Този сезон всички ... »

Activia Summer Club - новата онлайн общност за здравословен начин на живот

02.07.2020

През това лято Активиа неизменно остава до своите фенове и продължава да ги подкрепя по пътя към изграждането на балансиран и здравословен начин на живот. Именно с тази идея брандът стартира Activia Summer Club – уникална онлайн общност за споделяне ... »

Danone подкрепи битката срещу COVID-19 с дарения от над 330 000 лв.

18.05.2020

В Danone вярваме, че заедно можем да се справим с всичко и помагайки си да направим промяна в обществото. Именно затова сега, когато сме изправени пред предизвикателствата и последствията от пандемията COVID-19, разширихме дарителската си дейност, предоставяйки хранителни продукти, предпазни медицински ... »

Информация относно COVID-19

26.03.2020

Нашата планета е изправена пред пандемия, която засяга всички нас. В тази трудна ситуация, всеки ден екипите на Danone във всички държави, в които брандът присъства, показват своята отдаденост и се обединяват от една обща цел: да защитим нашата мрежа ... »

Информация за потребители

24.01.2020

Любезно информираме, че промоцията, изписана на чужд език върху опаковките на продуктите с марка „Фантазия“, не е валидна за територията на Р. България.... »

100 години след създаването на първото си кисело мляко Danone дава достъп до историческата си колекция от 1800 щама

14.06.2019

Инициативата за насърчаване на сътрудничеството между изследванията в областта на храненето, здравето и устойчивото развитие бе приветствана от Института Пастьор. Барселона, 2019 г.По повод 100-годишнината от създаването на киселото си мляко, Danone обяви през месец май, че предоставяколекцията си ... »

Малките армейци от ФК „ЦСКА София” спечелиха купата в „Данониада” 2019

13.06.2019

В слънчевия съботен ден на терена на НСА в София отборът на ФК „ЦСКА София” стана шампион в XXII издание на детския футболен турнир „Данониада” 2019. След оспорван двубой с малките футболисти от ФК „Локомотив” (Пловдив) и трудна победа с ... »

Нова гама Danonino продукти

12.04.2019

За да отговори на все по-динамичния начин на живот, Danone в България пуска на пазара нова гама млечни продукти с марката Danonino. Практичната опаковка на новия Danonino е изключително удобна за директна консумация, особено при активност на открито. Продуктът се ... »

Започнаха записванията за Националния футболен турнир „Данониада“ 2019

25.03.2019

Отборът-победител в тазгодишния турнир ще участва на финалите на Международна купа „Данон“ 2019 в Барселона (Испания). „Данониада“ e единственият по рода си футболен турнир за деца до 12-годишна възраст, традиционно организиран от „Данон Сердика“ АД и Министерството на образованието и ... »

Активиа за една по-мотивирана 2019 година

17.01.2019

Активиа стартира 2019 г. с мотивираща кампания за спазване на новогодишните обещания. Марката обновява опаковката на млечнокиселите си продукти с ярки послания, смели мисли и позитивни препоръки, с които цели да вдъхнови оптимизъм, последователност и добро настроение във всеки ден ... »

Danonino с уникална промоция с добавена реалност

15.01.2019

Danonino предизвиква детската любознателност. Марката млечни продукти пуска на пазара нова уникална колекция от 16 магнита, разкриващи тайните на океана. Всеки промоционален магнит „оживява“ чрез т.нар. добавена реалност – сканиран чрез безплатното приложениe за смартфони Shazam специалният знак на ... »

Засаждане на дръвчета

06.12.2018

В слънчевата събота на 10 ноември група доброволци от Danone се включиха в инициативата на #Столичнаобщина - Новата гора на София, като помогнаха със залесяването на млади фиданки. Тази подкрепа е не само част от разбирането ни за социална отговорност, но и напълно съвпада ... »

16 ноември, Ден за по-чист въздух

06.12.2018

Специална кампания на #Столичнаобщина, подкрепена от Danone. Oбичайно пълния с коли паркинг, днес изглежда различно. Благодарим на всички колеги, които не използваха колите си и намериха по-екологичен начин на придвижване! ... »

Danone ускорява прехода към кръгова икономика на опаковките си

06.12.2018

Danone в световен мащаб поема поредица от нови ангажименти и действия, за да гарантира ускоряване на прехода към кръгова икономика на опаковките. Това означава премахване на опаковките, от които не се нуждаем, иновации, така че да могат да бъдат повторно използвани, ... »

Стартира „Данониада" 2018

27.04.2018

Традиционно в края на март започна записването на отборите, желаещи да участват в двайстото издание на „Данониада” – единственият по рода си футболен турнир за деца до 12-годишна възраст, традиционно организиран от Данон Сердика АД и Министерството на образованието и ... »

Новите Danonino магнити вече са тук!

05.01.2018

Новите Danonino магнити вече са тук! Ще ги откриете като ПОДАРЪК във всяка промоционална опаковка Danonino 4х50 г, Danonino 2х90 г и Danonino 6х50 г.... »