Новини

Водещата марка Danonino пуска на пазара натурално кисело мляко

15.04.2021

Водещата марка Danonino пуска на пазара натурално кисело мляко

Популярната марка за млечни продуктиDanonino представя изцяло нов натурален продукт – Danonino кисело мляко.Той е създаден специално за българския пазар и съчетава натурален вкус и пробиотичните бактерии Lactobacillus Bulgaricus и Streptococcus Thermophilus.Danonino кисело мляко вече е налично в търговската мрежа в цялата страна в удобни опаковки от 150 г.

Danonino кисело мляко – натурален вкус, калций и пробиотични бактерии
Danonino кисело мляко идва като допълнение на богатата гама продукти на водещата марка и е вдъхновено от нуждите на потребителите у нас. Последната иновация на марката съчетава ползите на киселото мляко със забавен за децата дизайн с любимия им герой Дино, за да предизвика интереса и любопитството им към натуралния продукт. Същевременно киселото мляко е и ценен източник на калций, който е необходим за нормалния растеж и развитие на костите при децата. Разнообразното и балансирано хранене и здравословният начин на живот са от важно значение и това мотивира марката Danonino да продължава да бъде иноватор, създавайки нови продукти.

Danonino кисело мляко е олицетворение на амбицията ни да създаваме продукти с мисъл за нуждите на потребителите и да не спираме да ги изненадваме с иновации, които да подпомагат разнообразяването на балансирания детски хранителен режим. Продуктът следва тенденциите на пазара у нас, където киселото мляко заема специална и ключова роля, и съчетава натуралния му вкус с атрактивен за децата дизайн“ – сподели Станислава Вазова, бранд мениджър на Danonino за България и Румъния.

Още Danonino иновации през 2021 г.

Освен с новото кисело мляко, Danonino ще изненада потребителите си с още един иновативен продукт – Danonino с витамини C и D.Новото Danonino цели да помогне на родителите да включват ценни елементи в хранителния режим на децата си чрез любим и вкусен продукт, който се предлага в два свежи плодови вкуса – ягода и банан – и може да бъде открит в търговската мрежа в цялата страна.

Чрез разнообразното си портфолио от млечни продукти за всеки ден Danonino предлага балансиран вариант за допълнения към хранителния режим на всяко дете спрямо предпочитанията му. Повече за пълната гама продукти на Danonino можете да откриете на уебсайта на марката.

виж всички