Новини

Danone подкрепя Международния ден на хората със синдром на Даун

21.03.2023

Danone подкрепя Международния ден на хората със синдром на Даун

21-ви март е Международен ден на хората със синдром на Даун, който се отбелязва, като всички обуват шарени чорапи, показвайки, че светът е разнообразен и пъстър, точно както и хората в него. Danone се включи в инициативата, като всички от екипа си закупиха и обуха красиви и шарени чорапи днес в знак на подкрепа към тези, които се нуждаят от любов, добро отношение и разбиране.

Цветните чорапи с кауза са закупени от фондация „Живот със синдром на Даун“, като всеки може да подпомогне инициативата. Включвайки се в подкрепа на тази прекрасна кауза, екипът на Danone подава ръка към всички семейства с деца със синдром на Даун от цяла България.

Компанията вече 30 години работи на българският пазар, като основен акцент винаги са били хората и планетата. Глобалната политика One Planet. One Health е олицетворение именно на виждането, че здравето на хората и това на планетата са взаимосвързани. Затова Danone се ангажира към мисията си да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в цял свят.

виж всички