Новини

Danonino с уникална промоция с добавена реалност

15.01.2019

Danonino с уникална промоция  с добавена реалност

Danonino предизвиква детската любознателност. Марката млечни продукти пуска на пазара нова уникална колекция от 16 магнита, разкриващи тайните на океана. Всеки промоционален магнит „оживява“ чрез т.нар. добавена реалност – сканиран чрез безплатното приложениe за смартфони Shazam специалният знак на всеки магнит активира интерактивно видео съдържание с любопитна и забавна за децата информация.

Магнит с животно от водния свят може да бъде открит във всяка промоционална опаковка Danonino. Промоционалната активност е продължение на дългогодишната кампания на Danonino „Кажи ДА на детската самостоятелност“ в подкрепа на активното детско развитие. Предоставяйки млечен продукт за всеки ден и всяка закуска, Danonino отделя внимание и грижа за разгръщането на детското мислене по пътя към откриване на света, изследване на природата и грижа за животните.

„Споделяйки визията на Danone. One Planet. One Health, ние не само предлагаме здравословни млечни продукти, но и се опитваме да предизвикаме любопитство у децата да учат нови неща с интерес“ – сподели Даниела Узунова, изпълнителен директор на Данон Сердика.

За повече информация за промоцията, моля, посетете:

http://danonino.bg/ocean/

виж всички