Двойният проект: 50-годишнина

ПРЕДИ 50 ГОДИНИ БЪДЕЩЕТО ВЕЧЕ БЕШЕ СРЕД НАС...

ДВОЙНИЯТ ПРОЕКТ: НОВАТОРСКА ВИЗИЯ

Речта в Марсилия, 50 години по-късно: Антоан Рибу, ръководител визионер (1/4)

Отбелязването на 50-годишнината от Марсилската реч на Антоан Рибу проследява уникалния и основополагащ подход на Danone за това как предприемачеството, социалната отговорност и отговорността към околната среда могат и трябва да съществуват заедно, вместо да се борят един срещу друг: Двойният проект.

Изпреварвайки времето си, бившият главен изпълнителен директор Антоан Рибу, се застъпи за ролята на бизнеса да проправи пътя за икономически, социален и екологичен прогрес.

Речта в Марсилия, 50 години по-късно: новаторски идеи (2/4)

Този уникален подход оттогава играе важна роля в културата, бизнеса и новаторския дух на Danone. Двойният проект е като наследство отвъд границите на компанията, което предизвиква и вдъхновява ръководители на компании относно ролята на корпорациите в обществото от 50 години.

Марсилската реч, 50 години по-късно: прилагането ѝ на практика (3/4)

Двойният проект се основава на амбицията на компанията да създаде стойност както за акционерите, така и за обществото, като се придържаме към най-високите стандарти, когато става въпрос за нашия бизнес и нашата роля в обществото. Днес ние продължаваме да въплъщаваме и прилагаме на практика този новаторски подход. Двойният проект е отразен в нашата рамка на действие „Една планета. Едно здраве“, което произлиза директно от началото на речта на Антоан Рибу „Има само една планета, ние живеем само веднъж“.

Danone: наследството на речта от Марсилия, 50 години по-късно (4/4)

50-годишнината от Марсилската реч днес придобива специално измерение, тъй като Danone е в повратна точка в своята история. Имаме нов мениджърски екип и здравето е в основата на нашето портфолио с нарастващи категории и силната страст на нашите близо 100 000 служители към нашите продукти, марки и клиенти. Наследството от визията на Марсилската реч и Двойния проект вдъхнови пионерски глобални инициативи, които правят Danone единствена по рода си компания днес.